LEDlux

Vásárlási feltételek

A "Megrendelés"-fülre kattintva az űrlap mezőinek kitöltése után az "elküld" gomb megnyomásával a vásárlási folyamat elindul. Cégünkhöz történő beérkezést követően az Ön által megadott e-mail címre visszaigazolást küldünk, amelyben megadjuk a szállítás várható időpontját, valamint a termék(ek)ért és a szállításért fizetendő végösszeget, amelyet a kézbesítést végző futár számára kell készpénzben kifizetni. A csomagküldés díja belföldön 1000 - 1800 Ft (a termékek terjedelmének / tömegének a függvényében). A megrendelt áru óbudai telephelyünkön személyesen is átvehető előzetes időpontegyeztetés után (a megadott elérhetőségeink valamelyikén).

Egyéni vásárlók számára

Az egyes termékek alatti kiskereskedelmi árat számlázzuk, amennyiben a megrendelt áru összértéke nem éri el a kereskedelmi (nettó nagyker. árakon számolt 30.000 Ft-os) mennyiséget.

Viszonteladók számára

Nagykereskedelmi áraink abban az esetben érvényesek, amennyiben az első vásárlás összértéke eléri vagy meghaladja a nettó nagykereskedelmi árakon számolt 30.000 Ft-ot. 50.000 Ft feletti megrendelés esetén belföldön a csomagküldés díját cégünk vállalja. Jelentős mennyiség megrendelését megelőzően az "Ajánlatkérés" fül megnyomásával kérje egyedi ajánlatunkat.LEDlux